Wij bieden een rijke schooldag

Binnen schooltijd bieden wij kinderen een rijke schooldag. Uw kind krijgt hierdoor de mogelijkheid om verschillende talenten van zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen. De vakken worden gegeven door vakkrachten met ieder hun eigen expertise. Deze vakkrachten werken samen met de groepsleerkrachten en sluiten aan bij de thema’s in de klas. Zo werken wij op verschillende manieren aan dezelfde doelen. Dit zorgt voor hogere onderwijsresultaten.

Ook na schooltijd (14.45-16.00 uur) bieden wij uw kind  en zeer divers aanbod van activiteiten. Wij werken samen met een aantal experts in hun eigen vakgebied. Zij zijn van toegevoegde waarde voor de ontwikkeling en onderwijsresultaten van uw kind. Brede school is voor kinderen uit groep 3 t/m 8. Er wordt gewerkt in blokken van 6-7 weken. Voor iedere periode kan uw kind zich inschrijven. Meedoen is vrijwillig en gratis.

Wij richten ons op zes thema’s:
1: sport & bewegen
2: kunst & cultuur
3: digitale media
4: creatieve ontwikkeling
5: vreemde talen en natuur
6: omgeving

Wij richten ons op zes thema’s:
1: sport & bewegen
2: kunst & cultuur
3: digitale media
4: creatieve ontwikkeling